Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ




Την οργή του κάθε Έλληνα προκαλούν οι ανοησίες και οι χυδαιότητες που επιτρέπουν οι Ελληνικές αρχές στους κάθε λογής βαλτούς κερδοσκόπους, στα κωθώνια και στα καθάρματα όπως τους γερμανούς φασίστες των οποίων οι γελοιότητες και οι βωμολοχίες ξεπέρασαν κάθε όριο ανοχής και βαδίζουν για φάγωμα της άδειας κεφαλής τους.
Οι Έλληνες που ξέρανε μας τελείωσαν κάθε προσβολή θα απαντιέται!

Όταν παίρνουν τα λεφτά μας για να φτιάχνουν όπλα για να τα χρησιμοποιούμε και για τα δικα τους συμφέροντα καλά είναι!
Πολύ καλύτερα όταν τα κάνουν πλακάκια τα ΕΣΕΣ με τους Εφιάλτες για να αλώσουν οικονομικά την Ελλάδα μήπως η ΖΙΜΕΝΣ δεν είναι γερμανική;
Το να κλέψουν ότι μπορούν τους φαίνεται σωστό το να διορθώσουν τη ζημιά που έκαναν όμως τους κακοφαίνεται βλέπε αποζημιώσεις για το πρώτο και το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.
Αλλά αυτοί οι άχρηστοι που μας κυβερνάνε μια ζωή κοιτάζοντας χαμηλά σαν ντροπαλές παρθένες, φταίνε που δεν τους τα παίρνουμε με το ζόρι.Ή μήπως δεν θα πλήρωναν αν ήξεραν πως θα μένουν έξω απο κάθε εξοπλιστικό πρόγραμμα της Ελλάδας για πάντα;

Εγώ δεν ζητησα ποτέ δανεικά απο τους παλιοφασίστες τους γερμαναράδες και δεν ανέχομαι να μου λένε ότι ζώ με λεφτά τους, ζω δουλεύοντας σκληρά και δεν ανέχομαι πια κανένα να με βρίζει και να με ταπεινώνει για πράγματα που δεν έχω κάνει.
Η ντροπή μου πέρασε, ήρθε ο θυμός και ήρθε για να μείνει!

Χάρηκα ιδιαίτερα όταν είδα ότι κάποιος απο αυτούς στη βουλή έχει αίμα μέσα του και ιδιαίτερα που αυτός είναι ο πρόεδρος της βουλής.

Ο πρόεδρος της δημοκρατίας αναρωτιέμαι τι ακριβώς κάνει;

Την οργή του προέδρου της Βουλής προκάλεσαν τα συνεχή αρνητικά δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου.

Η σταγόνα όμως που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν ένα άρθρο του Stern, καθώς και το χυδαίο εξώφυλλο του Focus.

Ο Φ. Πετσάλνικος κάλεσε τον Γερμανό πρέσβη στην Αθήνα για να διαμαρτυρηθεί επίσημα.

Διαβάστε το άρθρο του

Του Γιώργου Χατζηδημητρίου:

Τη μήνιν του προέδρου της Βουλής Φ. Πετσάλνικου, προκάλεσε η συγχορδία αρνητικών δημοσιευμάτων που αποδελτιώνει συστηματικά το τελευταίο διάστημα από τα γερμανικά Μέσα Ενημέρωσης και αναφέρονται απαξιωτικά, ελεεινολογώντας τη χώρας μας.

Η σταγόνα όμως που ξεχείλισε όπως φαίνεται το ποτήρι, ήταν ένα άρθρο στο τελευταίο τεύχος του έγκυρου και κεντροαριστερού προσανατολισμού περιοδικό, Stern, που υπογράφει ένας εκ των συνιδρυτών του υπό τον τίτλο «Αγαπητοί Έλληνες» και στο οποίο διατυπώνεται η αστήρικτη και προσβλητική άποψη ότι δεν μπορούν οι φίλεργοι και συνετοί Γερμανοί να πληρώνουν εσαεί τα σπασμένα της ελληνικής αμεριμνησίας.

Οργή
Ο γερμανομαθής κ. Πετσάλνικος που έζησε αρκετά χρόνια της ζωής του σπουδάζοντας και δουλεύοντας στη μακρινή Γερμανία, εξερράγη και, σε επικοινωνία με τους υπεύθυνους του περιοδικού, αξίωσε να δημοσιεύσουν απαντητική του επιστολή για τη στοιχειώδη αποκατάσταση των πραγμάτων. Ανάλογη επιστολή ο πρόεδρος της Βουλής, θα στείλει και στο συντηρητικό Focus, που κυκλοφόρησε με εξώφυλλο της Αφροδίτης της Μήλου να υψώνει χυδαία τον μεσαίο δείχτη, ενώ σκοπεύει την προσεχή Τετάρτη να καλέσει τον Γερμανό πρέσβη στην Αθήνα, για να διαμαρτυρηθεί επίσημα.

Στην επιστολή προς Stern όπου εκτείνεται σε τρεις σελίδες, ο κ. Πετσάλνικος υπογραμμίζει εισαγωγικά, ότι η Ελλάδα, δεν είναι παρίας και συνεπώς δεν ζητά χρήματα από κανέναν και πολύ περισσότερο από τους Γερμανούς πολίτες. Διεκδικεί ωστόσο, τη δυνατότητα να μπορεί να δανείζεται με ευνοϊκούς όρους, όπως οι υπόλοιπες χώρες της Ένωσης.

Στη μομφή ότι η χώρα μας έχει εισπράξει τεράστια ποσά από τα διαρθρωτικά ταμεία, ο πρόεδρος της Βουλής υπενθυμίζει ενοχλητικά ότι μόνο στο διάστημα 1990-2005 η Γερμανία εισέπραξε 60 δισεκατομμύρια ευρώ με τη σύμφωνη γνώμη και της Ελλάδας, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες της γερμανικής ενοποίησης.

Παράλληλα, επισημαίνει ότι για την πενταετία 2007-2013 στις κοινοτικές προβλέψεις, έχουν εγγραφεί 22,4 δισ. ευρώ για την Ελλάδα, έναντι 26,3 δισ. για τη Γερμανία. Και φυσικά, δεν χάνει την ευκαιρία, να τονίσει ότι αυτός που κυρίως ωφελήθηκε από την ευρωπαϊκή ενοποίηση ήταν η Γερμανία, η οποία διοχετεύει στην Ε.Ε. το 64,5% των εξαγωγών τους, ενώ ειδικά στις χώρες «γουρουνάκια» (Πορτογαλία, Ιρλανδία, Ελλάδα και Ισπανία) εξάγει το 14% των συνολικών της προϊόντων.

Προμηθευτής
Ο κ. Πετσάλνικος παρατηρεί προς τους Γερμανούς πολίτες ότι τα τελευταία χρόνια, με βάση τα αδιάψευστα στοιχεία του Ινστιτούτου της Στοκχόλμης, η χώρα τους έχει γίνει προνομιακός προμηθευτής οπλικών συστημάτων, αφού το 13% της παραγωγής τους αγοράστηκε από τις αιματηρές οικονομίες των Ελλήνων, οι οποίοι αντιμετωπίζουν την τουρκική επιθετικότητα.

Παράλληλα, αναφέρεται στους μέσους μισθούς και τις συντάξεις, όπου δεν τίθεται θέμα σύγκρισης, ενώ προσθέτει ότι όπως οι Γερμανοί έσωσαν τις τράπεζές τους, έτσι και οι Έλληνες πολίτες έδωσαν 28 δισ. ευρώ που αντιστοιχεί στο 11% του ΑΕΠ.

Γερμανική χυδαιότητα

Με ένα έντονα προκλητικό πρωτοσέλιδο για την Ελλάδα, που παρουσιάζει την Αφροδίτη της Μήλου με ελληνική σημαία να κάνει άσεμνη κίνηση, με τίτλο «Απατεώνες στην οικογένεια του ευρώ», το περιοδικό Focus αποτυπώνει το κλίμα που έχει δημιουργηθεί σε μερίδα της γερμανικής κοινής γνώμης για τη χώρα μας. Στον υπότιτλο το περιοδικό αναρωτιέται «Εάν χρειαστεί να πληρώσουμε για την Ελλάδα, τότε τι θα γίνει με την Ισπανία, την Πορτογαλία και την Ιταλία;» - ένα θέμα που απασχολεί έντονα όχι μόνο το Βερολίνο, αλλά και τον μέσο Γερμανό.

3 σχόλια:

meliritos είπε...

Πεστα Χρισοστομε μπας και βαλουμε μυαλο γιατι με ολα αυτα που ακουμε μας εχει πιασει μια καταθλιψη με ολους τους Ελληνες να ειναι απατεωνες

Γιώργος είπε...

Αγαπητέ Νίκο,
πολύ καλή και κατατοπιστική η ανάρτησή σου. Πιστεύω κι εγώ πως είναι καιρός να ξυπνήσουμε!!!

Οι Γερμανοί πάντα αυτοί ήταν... Τι να πρωτοαναφέρει κανείς γι' αυτούς: αλαζόνες, βάρβαροι, εγκληματίες πολέμου, δήμιοι των λαών... Ό,τι και να πει κανείς, λίγα θα είναι...

Εμείς, όμως, τι κάνουμε; Πως απαντάμε στις ύβρεις και στις βωμολοχίες τους; Πως απαντάμε στην εξύβριση των συμβόλων μας; Τι κάνουν οι "ηγέτες" μας; Που είναι η αντίδραση των πνευματικών μας ανθρώπων; Ποια είναι η δική μας αντίδραση;

Θα ξαναπώ πως είναι καιρός να ξυπνήσουμε! Λύσεις υπάρχουν! Σωθήκαμε από πολύ δυσμενέστερες συνθήκες και καταστάσεις. "Θεριά ολόκληρα πέφτανε πάνω μας, τρώγαν απ' τη σάρκα μας μα πάντα έμενε και μαγιά στο τέλος και ξαναγεννιόμασταν". Θεριά ντόπια και θεριά ξένα...

Σήμερα, όμως, για άλλη μια φορά μας έχουν "με την πλάτη στον τοίχο". Ντόπιοι και ξένοι εθνοσωτήρες, "ψυχές μαραγκιασμένες από δημόσιες αμαρτίες,καθένας κι ένα αξίωμα σαν το πουλί μες το κλουβί του" (όπως θά'λεγε κι ο ποιητής).

Και για να τελειώνω, επειδή αρκετά σε κούρασα, θ' αντιγράψω λίγα λόγια ενός πραγματικού Έλληνα, του Στρατηγού Μακρυγιάννη, έτσι για να τα θυμόμαστε... και να παραδειγματιζόμαστε:

«…Είχα δυο αγάλματα περίφημα, μια γυναίκα κι ένα βασιλόπουλο, ατόφια – φαίνονταν οι φλέβες, τόση εντέλεια είχαν. Όταν χάλασαν τον Πόρο, τα ‘χαν πάρει κάτι στρατιώτες, και στο Άργος θα τα πουλούσαν κάτι Ευρωπαίων, χίλια τάλαρα γύρευαν… Πήρα τους στρατιώτες, τους μίλησα: «Αυτά, και δέκα χιλιάδες τάλαρα να σας δώσουνε, να μην το καταδεχτείτε να βγουν από την πατρίδα μας. Γι’ αυτά πολεμήσαμε…»

Νίκος Δ.Ε. Καββαδάς είπε...

Είμαι της γνώμης φίλοι μου ότι έφτασε ο κόμπος στο χτένι!.Η ηγεσία μας υπήρξε ανεπαρκής και κατώτερη των περιστάσεων εκτός ορισμένων φωτεινών εξαιρέσεων.Αυτό δεν γίνεται πια αποδεκτό και πολύ περισσότερο ανεκτό!
Η εμπιστοσύνη έτσι κι αλλιώς μου τελείωσε εδώ και καιρό διαπιστώνω και σε μεγάλο μέρος του κόσμου που συζητάμε ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης. Εδώ και λίγο καιρό πιέζω σε πρώτο πρόσωπο-προσωπικά το βουλευτή που με αντιπροσωπεύει.
Με κουβέντα,τηλέφωνο,μήνυμα, ή και καρπαζιές αναλόγως.Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗΣ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗΣ
Το φηφιακό βιβλίο για την αριθμητική και τη γεωμετρία

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΘΕΜΑΤΑ

Τα βασικά (36) εργαλεία (33) ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ (23) ΒΙΝΤΕΟ (20) έξυπνα κόλπα (18) κυψέλη (16) μελισσοκομική ιστορία (16) ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ (15) ανακοινώσεις (14) αυτοπροστασία (12) ΚΟΦΙΝΕΛΟ (11) SKEP (10) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ (10) το σύστημα μου (10) κατασκευές (9) οδηγίες (9) ΒΑΣΙΛΟΤΡΟΦΙΑ (8) απόψεις (8) ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΥΨΕΛΗ (7) Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ (7) ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ (7) Συσκευασίες μελιού (7) βιβλία (7) κυψελη (7) παραδοσιακή μελισσοκομία (7) Μελισσοκομική Πρακτική (6) κυψέλη άμστελ (6) περιβάλλον (6) συσκευασίες (6) το μελισσοκομείο μου (6) Η ΜΕΛΙΣΣΑ ΣΑΝ ΕΜΠΕΥΣΗ (5) ΚΥΨΕΛΗ ΚΟΡΜΟΣ (5) βασιλικός πολτός (5) οικειακή διατροφική αυτάρκεια (5) παράξενα (5) συσκευασία (5) φυσική ζωή (5) 1.ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ (4) ΓΥΡΗ (4) Γερμανική μελισσοκομεία (4) Ελληνική σοφία (4) ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΑ ΦΥΤΑ (4) ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ (4) ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΑΣ (4) ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΩΜΑ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ (4) αποφθέγματα (4) δράσεις (4) εχθροί της μέλισσας (4) κοινωνία (4) νομικά θέματα (4) πολιτική (4) σκέψεις (4) το εργαστήρι του βασιλοτρόφου (4) ¨ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ (3) ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ (3) ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ (3) Ελλάδα (3) ΙΣΤΟΡΙΑ (3) ΚΟΣΜΗΜΑ (3) ΚΥΨΕΛΗ ΠΟΛΗΣ (3) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (3) ΠΡΟΠΟΛΗ (3) Πρόσωπα της Ελληνικής μελισσοκομίας (3) ΤΟΠΙΑ (3) ΦΥΛΕΣ ΜΕΛΙΣΣΩΝ (3) ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΗΡΗΘΡΑΣ (3) ανέκδοτο (3) βότανα (3) διεθνώς (3) ιστοσελίδες μελισσοκομίας (3) μεταλλαγμένα (3) μεταφορικό μέσο μελισσοκόμων (3) πλαστική κυψέλη (3) προιόντα (3) TOP BAR (2) ΑΝΑΣΤΟΜΗ ΚΥΨΕΛΗ (2) ΒΙΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ (2) ΒΟΤΑΝΑ (2) ΓΕΩΡΓΙΑ (2) ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ (2) Δημήτρης Καρακούσης (2) ΕΚΘΕΣΕΙΣ (2) ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ (2) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΡΟΦΗΣ (2) ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ (2) ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ ΜΕΛΙΣΣΩΝ (2) ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ (2) ΕΞΥΠΝΑ ΚΟΛΠΑ (2) Ηλεκτρονικό κατάστημα (2) Ημερολόγιο εμπειριών (2) ΚΗΦΗΝΑΣ (2) ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ (2) Λευκάδα (2) ΜΕΛΙΣΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ (2) ΜΕΛΙΣΣΟΚΕΡΙ (2) Μύθοι Αισώπου (2) ΝΟΜΑΔΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ (2) ΟΙΚΙΑΚΗ ΚΥΨΕΛΗ (2) ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ (2) ΠΑΤΡΙΔΟΓΝΩΣΙΑ (2) ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ (2) ΠΡΩΤΟΓΟΝΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ (2) Πρόσωπα (2) Πρόσωπα της διεθνούς μελισσοκομίας (2) ΣΥΡΜΑΤΩΜΑ ΠΛΑΙΣΙΟΥ (2) ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ (2) ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ (2) ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ (2) αλυσοπρίονο (2) βαρρόα (2) βιολογία (2) δηλητήριο μέλισσας (2) διαγωνισμοί (2) ενεργειακή αυτάρκεια (2) ενημέρωση (2) επιστήμη (2) ετήσιος απολογισμός (2) ευτράπελα (2) η μέλισσα (2) ιδιοκατασκευές (2) κοφίνια (2) κυψέλες (2) κυψέλη Αργώ (2) κυψέλη ανάστομη-τοπ μπαρ- (2) μελισσοκομική επιθεώρηση (2) νομοθεσία μελισσοκομίας (2) πλαστική κυψέλη Νικοτπλαστ (2) προμηθευτές (2) στατιστικά στοιχεία (2) τα προϊόντα μου (2) τιμές (2) τρύγος (2) υδρόμελο (2) φυλές μέλισσας (2) φυτά (2) Aσθένειες του μελισσιού (1) Huber Francois (1) Α (1) ΑΓΡΙΑ ΖΩΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (1) ΑΓΡΙΑ ΧΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (1) ΑΓΡΟΤΟΣΠΙΤΟ (1) ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ (1) ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ (1) ΑΝΤΛΙΑ ΚΡΙΟΣ (1) ΑΡΙΣΤΑΙΟΣ (1) ΑΣΦΑΛΕΙΑ (1) ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΚΥΨΕΛΗ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΜΕΛΙΟΥ (1) Αστείο (1) ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ (1) ΒΑΡΕΛΙ (1) ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ (1) Βαρροική ακαρίαση (1) Γ’ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ (1) ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΥΨΕΛΗΣ (1) ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ (1) ΔΙΕΘΝΩΣ (1) Διατροφή (1) ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ (1) ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΦΕΣΜΟΥ ΣΕ ΚΥΨΕΛΗ (1) ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ (1) ΕΛΙΑ (1) ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ (1) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (1) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (1) ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΗΜΑ (1) ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ (1) ΕΞΥΠΝΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΚΥΨΕΛΗΣ (1) ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΕΙΟ (1) ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΛΙΩΝ ΚΥΨΕΛΩΝ (1) ΕΠΙΛΟΓΗ ΦΥΛΗΣ ΜΕΛΙΣΣΩΝ (1) ΕΡΓΑΤΡΙΑ (1) ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ (1) ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ (1) ΕΧΡ (1) Επικαιρότητα (1) Εργάτης πεύκου (1) ΖΑΧΑΡΟΖΥΜΑΡΟ (1) ΖΟΜΠΥ (1) ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ (1) ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΕΣ ΚΥΨΕΛΕΣ (1) ΖΩΗ ΣΤΗ ΦΥΣΗ (1) Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ (1) Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ (1) Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ (1) Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΜΟΥ (1) ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ (1) ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ (1) ΘΕΡΜΟΚΥΨΕΛΗ ΒΕΕΒΟΧ (1) ΘΥΡΙΔΑ (1) Θερμοβάρ (1) ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ (1) ΙΤΑΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ (1) ΚΌΣΜΗΜΑ (1) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ (1) ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ (1) ΚΕΝΤΡΑ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ (1) ΚΕΡΑΛΟΙΦΗ (1) ΚΕΡΙ (1) ΚΗΡΟΓΟΝΟΙ ΑΔΕΝΕΣ (1) ΚΟΤΕΤΣΙ (1) ΚΤΙΣΙΜΟ ΚΟΜΠ (1) ΚΥΨΕΛΗ ΚΤΙΣΤΗ (1) ΚΥΨΕΛΗ ΠΗΛΙΝΗ (1) Κωστας Χαραλάς (1) ΛΙΩΣΙΜΟ ΚΕΡΙΟΥ (1) ΜΑΚΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ (1) ΜΕΛΙΣΣΟΒΟΣΚΕΣ (1) ΜΕΛΙΣΣΟΚΗΠΟΣ (1) ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟ ΒΗΜΑ (1) ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ (1) ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟ ΦΟΡΕΙΣ (1) ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ (1) ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ (1) ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΙΟΥΛΙΟΥ (1) ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΜΑΡΤΙΟΥ (1) ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ (1) ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ (1) ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ (1) ΜΕΞΙΚΟ (1) ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΚΥΨΕΛΗΣ (1) ΜΥΘΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΗΡΩΕΣ (1) ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ (1) Μανίκης (1) Μελίσσια κι άνθρωπος (1) Μελίχρυσος (1) ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ (1) ΝΤΑΝΤΑΝΤ (1) Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ (1) Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ (1) Ο ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ (1) ΟΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ (1) ΟΡΕΣΤΑΔΑ (1) ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ (1) ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗΣ ΟΔΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ (1) ΠΑΡΑΣΙΤΑ (1) ΠΗΛΙΝΑ ΣΚΕΥΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ (1) ΠΗΛΙΝΗ ΚΥΨΕΛΗ (1) ΠΗΛΙΝΗ ΚΥΨΕΛΗ ΚΑΘΕΤΗ (1) ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΘΕΡΜΟΚΥΨΕΛΗ APIMAYE (1) ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΥΨΈΛΗ (1) ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΥΨΕΛΗ (1) ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΕΚΝΟΣΕΤ (1) ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ (1) ΠΟΤΙΣΤΡΑ ΜΕΛΙΣΣΏΝ ΤΕΚΝΟΣΕΤ (1) ΠΡΟΠΑΛΟΙΦΗ (1) ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ (1) ΠΡΩΤΟΓΟΝΗ ΚΥΨΕΛΗ (1) ΠΡΩΤΟΕΛΛΗΝΕΣ (1) Περιοδικά μελισσοκομίας (1) ΡΟΛΟΙ (1) ΣΕΡΣΕΛΟΙ (1) ΣΕΡΣΕΝΙΑ (1) ΣΙΚΕΛΙΑ (1) ΣΤΕΝΣΙΛ (1) ΣΤΟΧΟΙ (1) ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (1) ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΠΡΟΠΟΛΗΣ (1) ΣΥΝΤΑΓΗ ΒΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΠΟΛΗΣ (1) ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΡΟΠΑΛΟΙΦΗΣ (1) ΣΥΣΤΗΜΑ ΖΕΝΤΕΡ (1) ΣΦΗΚΕΣ (1) ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ (1) ΤΑΙΝΙΕΣ (1) ΤΑΜΠΕΛΑ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥ (1) ΤΑΜΠΕΛΙΤΣΑ ΜΕΛΙΣΣΟΚΗΠΟΥ (1) ΤΕΧΝΗΤΗ ΣΜΗΝΟΥΡΓΙΑ-ΚΟΨΙΜΟ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ- (1) ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ (1) ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗΣ (1) ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΦΕΣΜΟΥ ΣΕ ΚΥΨΕΛΗ (1) ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΦΥΛΟΥ ΚΕΡΙΟΥ ΣΕ ΠΛΑΙΣΙΟ (1) ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΣ (1) ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ (1) ΥΠΟΔΟΜΗ (1) ΥΨΕΛΙ (1) ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ (1) ΦΙΛΟΤΕΛΙΣΜΟΣ (1) ΦΙΝΛΑΝΔΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ (1) ΦΟΡΗΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ (1) ΦΩΛΙΑ ΠΟΥΛΙΩΝ (1) ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΝΟΜΟ (1) ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ (1) ΧΕΙΡΙΣΜΌΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΥ ΦΟΡΤΗΓΟΥ (1) ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ (1) ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ (1) ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΚΕΡΙ (1) ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΚΥΨΕΛΕΣ (1) ανακαλύψεις (1) αρρώστιες (1) ασκοσφαίρωση (1) ασφάλεια (1) βαμβακίαση πεύκου (1) βασιλισσοκελιά (1) βιολογική μελισσοκομία (1) βιοποικιλοτητα και απειλές (1) γλυκά (1) διατροφικά σκάνδαλα (1) εγκλωβισμός βασίλισσας (1) εκθέσεις-συνέδρια (1) εκλογές (1) εντατική γεωρία (1) εξ (1) επίκαιρα (1) εργαστήριο μελισσοκομικό (1) η μελισσοκομία (1) η παριζιάνικη κυψέλη (1) καθαρισμός εργαλείων (1) καυσιμο νερό (1) κινηματογράφος (1) κυψέλη επίδειξης Οντάριο (1) κυψελίδιο (1) κόψιμο μελισσιού (1) μέλισσα και περιβάλλον (1) μήνας του μέλιτος (1) μελισσοκομική ορολογία (1) μελισσοκομική χλωρίδα (1) μελισσοφάγος (1) μελιτογόνα έντομα (1) μελόκρασο (1) μικρό εργαστήρι της μέλισσας (1) μινιμαλιστική κυψέλη (1) μοντέλο πρόγνωσης μελιτοεκκρίσεων (1) μύγες και μέλι (1) νέοι μελισσοκόμοι (1) νομαδική κυψέλη (1) νοσεμίαση (1) ο επιγειος παράδεισος (1) οι τροφοδότες μου (1) οικονομία (1) παράσιτα (1) πελίτι (1) πλαστική κυψέλη beehive (1) πλαστική κυψέλη Τεκνοσέτ (1) ποιότητα (1) προιόντα κυψέλης (1) σερσένι (1) σκαθάρι (1) συνταγές με μέλι (1) συνταγή ζαχαροζύμαρου (1) σφήκα (1) σύστημα Αριστέας (1) τα προϊόντα της μέλισσας (1) ταυτοποίηση (1) τιμοκατάλογος Ελληνικός (1) το εργαστήριο μου (1) τσιμεντένια κυψέλη:Μέλοικος (1) φαρμακείο σπιτιού (1) φουτουριστική κυψέλη (1) φυσική καλλιέργεια (1) φωτογραφία (1)

Η ευτυχία του να είσαι Έλληνας και η δυστυχία του να μην είσαι

Η ευτυχία του να είσαι Έλληνας και η δυστυχία του να μην είσαι
κάντε κλίκ για ανάγνωση του πλήρους έργου