Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ

Ψάχνω τελευταία λύσεις ενεργειακής αυτάρκειας όπως έχω αναλύσει και παλιότερα εκτενώς.Στη προσπάθεια αυτή θα σας παραθέσω κάποιες λύσεις σε συγκεκριμένες απαιτήσεις μου που πιθανολογώ ότι είναι και πολλών άλλων.
Υπόθεση εργασίας:
θέλω να μετατρέψω το ποδήλατο μου σε ηλεκτρικό κι όχι να ξοδέψω μια περιουσία για να αγοράσω ένα καινούριο ηλεκτρικό και θέλω να το κάνω αξιόπιστα εύκολα και αποτελεσματικά αλλά με λίγα χρήματα και εγγύηση.
Βρήκα λοιπόν μια Ελληνική εταιρία που έχει εμπειρία σε ότι αφορά φωτοβολταικά και ανανεώσιμης ενέργειας σύνολα-κιτ για το σπίτι, το σκάφος, το τροχόσπιτο και ω του θαύματος για το ποδήλατο!
Με τριακόσια ευρώ παίρνω το  σύνολο κίτ ποδηλάτου το εφαρμόζω στο ποδήλατο μου κι έχω ένα ηλεκτρικό ποδήλατο με ανεξαρτησία 55χιλιομέτρων και σύστημα 36βολτ  250wat δηλαδή πολλή δύναμη για τις ανηφόρες.Επιπλέον εγγύηση καλής λειτουργίας και εγγύηση επιστροφής χρημάτων χωρίς αντιρρήσεις και προυποθέσεις.

Δείτε πως γίνεται σύμφωνα με τις οδηγίες της εταιρίας:


Περιγραφή Προϊόντος.Ετοιμοπαράδοτο σε 25 ημέρες μετά την παραγγελία κιτ μετατροπής ποδηλάτου σε ηλεκτρικό 250W σε μέγεθος 26".





Πρόκειται για υψηλών προδιαγραφών κιτ μετατροπής, που κατασκευάζεται στην Κίνα σε ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια παραγωγής στον κόσμο, που παράγει και έτοιμα ηλεκτροκίνητα οχήματα (πχ σκούτερ) έχοντας όλες τις πιστοποιήσεις και την απαιτούμενη εμπειρία!



Αποκτήστε λοιπόν ένα ποιοτικότερο κιτ μετατροπής ακόμη και από αυτό που "φοράνε" τα περισσότερα έτοιμα ηλεκτρικά ποδήλατα των 1.500 ευρώ - χωρίς να χρειαστεί να συμβιβαστείτε με ποδήλατο χαμηλής ποιότητας και αισθητικής! Κι αυτό επειδή με ένα κιτ μετατροπής επιλέγετε εσείς το ποδήλατο που θα μετατρέψετε σε ηλεκτρικό!



Και επιπλέον, στο δικό μας κιτ μετράει και η ευκολία τοποθέτησης και η σιγουριά:







•Με αναλυτικές ελληνικές οδηγίες χρήσης και φωτογραφίες.

•Με όλα τα ανταλλακτικά διαθέσιμα συνεχώς και πάντα ετοιμοπαράδοτα!

•Έχουν γίνει οι συνδέσεις από πριν ώστε να μη χρειάζεται να ενώσετε σχεδόν τίποτε!

•Σε λίγα λεπτά θα κυκλοφορείτε με το νέο σας ηλεκτρικό ποδήλατο!



Και όλα αυτά στη χαμηλότερη δυνατή τιμή για να μπορούν να το αποκτήσουν όλοι!



Απίστευτη Απεριόριστη Eγγύηση



Η εγγύηση που δίνουμε αποδεικνύει και την εμπιστοσύνη που έχουμε σε αυτό το κιτ μετατροπής. Εμπιστοσύνη που στηρίζεται και στην εμπειρία εκατοντάδων φίλων που το προτίμησαν!



ΟΛΑ τα μέρη αυτού του κιτ καλύπτονται από 12μηνη εγγύηση ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ με καινούριο (και όχι επισκευής), χωρίς περιττές ερωτήσεις και "εμπόδια" όπως ...αλλού!



Μπορείτε να το επιστρέψετε ακόμη και αν απλώς δεν μείνετε ικανοποιημένοι μέσα 7 ημέρες (λίγο ...δύσκολο να συμβεί αυτό - κανείς δεν το επιστρέφει μόλις το δοκιμάσει)!



Αναλυτική Περιγραφή:



Με αυτό το κιτ μετατροπής ποδηλάτου σε ηλεκτρικό ποδήλατο (με ισχυρό μοτέρ ισχύος 250W), μπορείτε να μετατρέψετε πολύ εύκολα ένα συνηθισμένο ποδήλατο 26" ώστε να κινείται και με τα πετάλια, αλλά και με ηλεκτρική υποβοήθηση!



Τέλος στις δύσκολες μακριές ανηφόρες με κλίση έως και 10 μοίρες, τέλος στον ιδρώτα μετά από μεγάλες διαδρομές. Προσθέστε ενεργητική ασφάλεια στην κίνησή σας στους δρόμους με το ηλεκτρικό ποδήλατο. Βελτιώστε την φυσική σας κατάσταση, αφού με την ηλεκτρική υποβοήθηση θα χρησιμοποιείτε περισσότερο το ποδήλατο και για μεγαλύτερες διαδρομές!



Η μέγιστη ταχύτητα μόνο με το μοτέρ, στο ηλεκτρικό ποδήλατο φτάνει τα 25 Km/h, ενώ με τα πετάλια και τις ταχύτητες μπορείτε να πετύχετε ακόμη μεγαλύτερες ταχύτητες με λιγότερο κόπο. Η επιτάχυνση είναι εντυπωσιακή! Στο ηλεκτρικό ποδήλατο βέβαια δεν είναι η τελική ταχύτητα που ενδιαφέρει, αλλά η δύναμη και η υποστήριξη που προσφέρει το ηλεκτρικό μοτέρ, για ξεκούραστες και μεγαλύτερες διαδρομές!



Για ένα τέτοιο ηλεκτρικό ποδήλατο με ισχυρό μοτέρ των 250 Watt δεν απαιτείται δίπλωμα και άδεια, ούτε ασφάλιση (σύμφωνα με το άρθρο 2 του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας).



Αυτό το κιτ μετατροπής είναι για τον εμπρός τροχό, για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία τοποθέτησης, αλλά και για να μοιράζεται καλύτερα και ισορροπημένα το βάρος στο ηλεκτρικό ποδήλατο (μπροστά ο τροχός με το μοτέρ, πίσω στη σχάρα οι μπαταρίες).



Είναι κατάλληλο για ποδήλατα 26". Μεγαλύτερη διάμετρος τροχού δεν συστήνεται επειδή μειώνεται δραστικά η ροπή και άρα η δύναμη του ηλεκτρικού ποδηλάτου στις ανηφόρες.



Τεχνικά χαρακτηριστικά



Ισχύς μοτέρ: 250W hub motor

Εγγυημένα αδιάβροχο για χρήση στη βροχή

Διαγώνιος τροχού: 26" aluminum double sidewall

Μέγιστη ταχύτητα (μόνο με το μοτέρ): 25km/h

Αυτονομία: έως και πάνω από 55km

Με ή χωρίς μπαταρίες 36V/10-12AH GEL (ανάλογα με την επιλογή σας)

Καθαρό βάρος: 19.5kg με μπαταρίες GEL

Χρόνος φόρτισης: 4-6h

Υποστήριξη κλίσεων: <10°

Pedal Assisted System (Pedelec).

Φορτιστής μπαταριών 36V (αυτόματος).

Εγγύηση: 1 έτος

Όλα τα ανταλλακτικά που ενδέχεται να χρειαστούν βρίσκονται συνεχώς και πάντα ετοιμοπαράδοτα!



Οι μπαταρίες και η μετατροπή σε ηλεκτρικό ποδήλατο



Η συνδεσμολογία είναι πανεύκολη, αφού στο δικό μας κιτ, σε αντίθεση με αυτά που θα βρείτε στο εξωτερικό, όλα τα εξαρτήματα είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους από πριν! Εσείς απλά τοποθετείτε τον τροχό και τον συνδέετε στις μπαταρίες, οι οποίες μάλιστα στο δικό μας κιτ είναι οι καλύτερες που υπάρχουν:



Διαθέτουμε μπαταρίες GEL ειδικής κατασκευής για ηλεκτρικά οχήματα για διπλάσιο χρόνο ζωής σε σχέση με τις απλές μπαταρίες μoλύβδου (μόνο εδώ όμως, στην ίδια τιμή με τις απλές).



Πολύ Σημαντικό: Σε όλα τα φθηνά έτοιμα ποδήλατα (ή και κιτ μετατροπής) που διατίθενται με μπαταρίες μολύβδου, σας δίνουν απλές και φθηνές μπαταρίες μολύβδου (δηλαδή όχι βαθιάς εκφόρτισης με χοντρές πλάκες μολύβδου και με την γραπτή ένδειξη GEL). Αυτός είναι και ο λόγος που συνήθως θέλουν αλλαγή μετά από λίγους μήνες. Εμείς διαθέτουμε με κάθε κιτ μετατροπής, μπαταρίες ΒΑΘΙΑΣ ΕΚΦΟΡΤΙΣΗΣ και μάλιστα με ηλεκτρολύτη GEL για ακόμη μεγαλύτερη αντοχή σε βαθιές εκφορτίσεις (όπως συμβαίνει με τη χρήση σε ηλεκτρικά ποδήλατα). Είναι μάλιστα επώνυμες της μάρκας ULTRACELL.



Tο κάθε βύσμα ταιριάζει μόνο με την αντίστοιχη υποδοχή και δεν υπάρχει τρόπος να γίνει κάποια λάθος σύνδεση. Απλά, αλλάξτε τον τροχό του ποδηλάτου με το νέο τροχό του κιτ μετατροπής που έχει ενσωματωμένο το μοτέρ και συνδέστε τον με τη μπαταρία.



Αν πάλι δεν θέλετε να ασχοληθείτε εσείς με τη μετατροπή, μπορείτε να το αναθέσετε σε έναν ποδηλατά, ή οποιονδήποτε τα καταφέρνει με απλές κατασκευές. Συμπεριλαμβάνονται φυσικά αναλυτικές οδηγίες με φωτογραφίες και σχεδιάγραμμα για τη συνδεσμολογία.



Στο κιτ αυτό περιλαμβάνονται όλα όσα χρειάζεστε για τη μετατροπή:



1. Ενισχυμένος εμπρός τροχός 26" με μοτέρ 250W.

2. Εγγυημένα αδιάβροχο για χρήση στη βροχή.

3. Αυτόματος ρυθμιστής.

4. Μπαταρίες 36V/12AH GEL (προαιρετικά ανάλογα με την επιλογή σας)

5. Θήκη μπαταριών με κλειδί (προαιρετικά ανάλογα με την επιλογή σας).

6. Χειρολαβές φρένων με αυτόματη απομόνωση του μοτέρ στο φρενάρισμα.

7. Σύστημα αυτόματης ενεργοποίησης του μοτέρ από τα πετάλια (pedelec).

8. Περιστροφική χειρολαβή ενεργοποίησης του μοτέρ.

9. Όλα τα καλώδια και τα βύσματα συμπεριλαμβάνονται και είναι ήδη έτοιμα στη θέση τους. Συνδέονται μόνο με ένα τρόπο, ένα-προς-ένα κι έτσι δεν υπάρχει περίπτωση λανθασμένης σύνδεσης. Το δικό μας κιτ έχει ελληνικές οδηγίες!



Όλα τα ανταλλακτικά που ενδέχεται να χρειαστούν βρίσκονται συνεχώς και πάντα ετοιμοπαράδοτα!



Οι μπαταρίες:



Στο δικό μας κιτ μετατροπής ποδηλάτου σε ηλεκτρικό, σας προσφέρουμε τις καλύτερες μπαταρίες μολύβδου που υπάρχουν, τελευταίας τεχνολογίας GEL:



Αν επιλέξετε οικονομικές μπαταρίες μολύβδου, τότε σας προσφέρουμε μπαταρίες ειδικής κατασκευής για ηλεκτρικά οχήματα 36V 12AH GEL (για διπλάσιο χρόνο ζωής σε σχέση με τις απλές μπαταρίες μολύβδου).



Σημαντικό: Τα ηλεκτρικά ποδήλατα με τάση 24V είναι ανεπαρκή και λιγότερο ασφαλή για βαριά χρήση, γι΄ αυτό επιλέγουμε πάντα στα 36V. Έχουμε τη μεγαλύτερη πείρα στα ηλεκτρικά ποδήλατα και μιλάμε από εμπειρία! Μη συμβιβαστείτε με 24V για κανένα λόγο!



Η χωρητικότητα των ειδικής κατασκευής για ηλεκτρικά οχήματα μπαταριών GEL είναι 12ΑΗ. Εκτός από τεράστια αυτονομία, αυτό συνεπάγεται και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής αφού καταπονούνται λιγότερο από άλλες μπαταρίες μικρότερης χωρητικότητας.



Πρωτότυπες θήκες σχάρας για τις μπαταρίες:



Για τις μπαταρίες GEL μπορείτε να αποκτήσετε προαιρετικά και ένα ειδικό τσαντάκι σχάρας με αποσπώμενη θήκη μπαταριών.



Η μετατροπή σε ηλεκτρικό ποδήλατο βήμα-βήμα



Μπορείτε να δείτε μια τέτοια μετατροπή σε ηλεκτρικό ποδήλατο με αυτό το κιτ στην παρακάτω ιστοσελίδα:

www.iqsolarpower.com/solar_electric_bike.htm



7 λόγοι για να επιλέξετε το κιτ μετατροπής ηλεκτρικού ποδηλάτου τώρα:



1) Με το κόστος χρήσης του αυτοκινήτου να αυξάνεται συνεχώς, τώρα είναι η καταλληλότερη στιγμή για να επιλέξετε τον οικονομικότερο, υγιέστερο και οικολογικότερο τρόπο μεταφοράς!



2) Τα έτοιμα ηλεκτρικά ποδήλατα κοστίζουν 3 έως 4 φορές παραπάνω, ενώ τα περισσότερα είναι με τάση 24 Volt που συνεπάγεται σημαντικά χαμηλότερες επιδόσεις και ασφάλεια σε σχέση με το δικό μας κιτ μετατροπής που λειτουργεί με 36 Volt!



3) Είναι προτιμότερο να αγοράσετε ένα απλό ποδήλατο που θα σας αρέσει αισθητικά και θα είναι και ασφαλέστερο ποιοτικά και να το μετατρέψετε σε ηλεκτρικό, παρά να αγοράσετε ένα έτοιμο ηλεκτρικό με ...ασιατική καταγωγή και αισθητική (που μάλιστα κοστίζει και πολύ ακριβότερα)!



4) Το δικό μας κιτ διατίθεται με ΕΠΩΝΥΜΕΣ μπαταρίες μολύβδου ΒΑΘΙΑΣ ΕΚΦΟΡΤΙΣΗΣ και μάλιστα GEL, που σημαίνει διπλάσιο χρόνο ζωής σε σχέση με τις απλές μπαταρίες μολύβδου που έχουν άλλα κιτ μετατροπής ή έτοιμα ηλεκτρικά ποδήλατα. Με προαιρετικό τσαντάκι σχάρας με αποσπώμενη θήκη μπαταριών!



5) Στο δικό μας κιτ μετατροπής για ηλεκτρικό ποδήλατο, έχουν γίνει οι συνδέσεις από πριν ώστε να μη χρειάζεται να ενώσετε σχεδόν τίποτε! Οι οδηγίες μάλιστα είναι σε απλά ελληνικά με φωτογραφίες και όχι ...κινέζικα!



6) Το δικό μας κιτ μετατροπής ηλεκτρικού ποδηλάτου διαθέτει μοτέρ ΠΛΗΡΩΣ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ (με 5ετή εγγύηση γι΄ αυτό)!



7) Και ενώ είμαστε σίγουροι ότι σας προσφέρουμε το καλύτερο κιτ μετατροπής που υπάρχει (ποιοτικότερη κατασκευή, καλύτερος εξοπλισμός, ανώτερη αισθητική, μεγαλύτερη εγγύηση, ανώτερες μπαταρίες) το διαθέτουμε σε τιμή χονδρικής για να μπορούν να το αποκτήσουν όλοι!



Ανοίξτε το κουτί, ακολουθείστε τις απλές οδηγίες τοποθέτησης και σε μια ώρα θα κυκλοφορείτε με το ηλεκτρικό σας ποδήλατο! Ακόμη και στην απίθανη περίπτωση που έχετε κάποια απορία, εδώ είμαστε για να βοηθήσουμε!.
Για περισσότερα και για αγορές.
 
http://www.greenenergyparts.com/index.php/electricbicycle.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗΣ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗΣ
Το φηφιακό βιβλίο για την αριθμητική και τη γεωμετρία

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΘΕΜΑΤΑ

Τα βασικά (36) εργαλεία (33) ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ (23) ΒΙΝΤΕΟ (20) έξυπνα κόλπα (18) κυψέλη (16) μελισσοκομική ιστορία (16) ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ (15) ανακοινώσεις (14) αυτοπροστασία (12) ΚΟΦΙΝΕΛΟ (11) SKEP (10) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ (10) το σύστημα μου (10) κατασκευές (9) οδηγίες (9) ΒΑΣΙΛΟΤΡΟΦΙΑ (8) απόψεις (8) ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΥΨΕΛΗ (7) Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ (7) ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ (7) Συσκευασίες μελιού (7) βιβλία (7) κυψελη (7) παραδοσιακή μελισσοκομία (7) Μελισσοκομική Πρακτική (6) κυψέλη άμστελ (6) περιβάλλον (6) συσκευασίες (6) το μελισσοκομείο μου (6) Η ΜΕΛΙΣΣΑ ΣΑΝ ΕΜΠΕΥΣΗ (5) ΚΥΨΕΛΗ ΚΟΡΜΟΣ (5) βασιλικός πολτός (5) οικειακή διατροφική αυτάρκεια (5) παράξενα (5) συσκευασία (5) φυσική ζωή (5) 1.ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ (4) ΓΥΡΗ (4) Γερμανική μελισσοκομεία (4) Ελληνική σοφία (4) ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΑ ΦΥΤΑ (4) ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ (4) ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΑΣ (4) ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΩΜΑ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ (4) αποφθέγματα (4) δράσεις (4) εχθροί της μέλισσας (4) κοινωνία (4) νομικά θέματα (4) πολιτική (4) σκέψεις (4) το εργαστήρι του βασιλοτρόφου (4) ¨ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ (3) ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ (3) ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ (3) Ελλάδα (3) ΙΣΤΟΡΙΑ (3) ΚΟΣΜΗΜΑ (3) ΚΥΨΕΛΗ ΠΟΛΗΣ (3) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (3) ΠΡΟΠΟΛΗ (3) Πρόσωπα της Ελληνικής μελισσοκομίας (3) ΤΟΠΙΑ (3) ΦΥΛΕΣ ΜΕΛΙΣΣΩΝ (3) ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΗΡΗΘΡΑΣ (3) ανέκδοτο (3) βότανα (3) διεθνώς (3) ιστοσελίδες μελισσοκομίας (3) μεταλλαγμένα (3) μεταφορικό μέσο μελισσοκόμων (3) πλαστική κυψέλη (3) προιόντα (3) TOP BAR (2) ΑΝΑΣΤΟΜΗ ΚΥΨΕΛΗ (2) ΒΙΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ (2) ΒΟΤΑΝΑ (2) ΓΕΩΡΓΙΑ (2) ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ (2) Δημήτρης Καρακούσης (2) ΕΚΘΕΣΕΙΣ (2) ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ (2) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΡΟΦΗΣ (2) ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ (2) ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ ΜΕΛΙΣΣΩΝ (2) ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ (2) ΕΞΥΠΝΑ ΚΟΛΠΑ (2) Ηλεκτρονικό κατάστημα (2) Ημερολόγιο εμπειριών (2) ΚΗΦΗΝΑΣ (2) ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ (2) Λευκάδα (2) ΜΕΛΙΣΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ (2) ΜΕΛΙΣΣΟΚΕΡΙ (2) Μύθοι Αισώπου (2) ΝΟΜΑΔΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ (2) ΟΙΚΙΑΚΗ ΚΥΨΕΛΗ (2) ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ (2) ΠΑΤΡΙΔΟΓΝΩΣΙΑ (2) ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ (2) ΠΡΩΤΟΓΟΝΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ (2) Πρόσωπα (2) Πρόσωπα της διεθνούς μελισσοκομίας (2) ΣΥΡΜΑΤΩΜΑ ΠΛΑΙΣΙΟΥ (2) ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ (2) ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ (2) ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ (2) αλυσοπρίονο (2) βαρρόα (2) βιολογία (2) δηλητήριο μέλισσας (2) διαγωνισμοί (2) ενεργειακή αυτάρκεια (2) ενημέρωση (2) επιστήμη (2) ετήσιος απολογισμός (2) ευτράπελα (2) η μέλισσα (2) ιδιοκατασκευές (2) κοφίνια (2) κυψέλες (2) κυψέλη Αργώ (2) κυψέλη ανάστομη-τοπ μπαρ- (2) μελισσοκομική επιθεώρηση (2) νομοθεσία μελισσοκομίας (2) πλαστική κυψέλη Νικοτπλαστ (2) προμηθευτές (2) στατιστικά στοιχεία (2) τα προϊόντα μου (2) τιμές (2) τρύγος (2) υδρόμελο (2) φυλές μέλισσας (2) φυτά (2) Aσθένειες του μελισσιού (1) Huber Francois (1) Α (1) ΑΓΡΙΑ ΖΩΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (1) ΑΓΡΙΑ ΧΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (1) ΑΓΡΟΤΟΣΠΙΤΟ (1) ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ (1) ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ (1) ΑΝΤΛΙΑ ΚΡΙΟΣ (1) ΑΡΙΣΤΑΙΟΣ (1) ΑΣΦΑΛΕΙΑ (1) ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΚΥΨΕΛΗ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΜΕΛΙΟΥ (1) Αστείο (1) ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ (1) ΒΑΡΕΛΙ (1) ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ (1) Βαρροική ακαρίαση (1) Γ’ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ (1) ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΥΨΕΛΗΣ (1) ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ (1) ΔΙΕΘΝΩΣ (1) Διατροφή (1) ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ (1) ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΦΕΣΜΟΥ ΣΕ ΚΥΨΕΛΗ (1) ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ (1) ΕΛΙΑ (1) ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ (1) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (1) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (1) ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΗΜΑ (1) ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ (1) ΕΞΥΠΝΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΚΥΨΕΛΗΣ (1) ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΕΙΟ (1) ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΛΙΩΝ ΚΥΨΕΛΩΝ (1) ΕΠΙΛΟΓΗ ΦΥΛΗΣ ΜΕΛΙΣΣΩΝ (1) ΕΡΓΑΤΡΙΑ (1) ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ (1) ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ (1) ΕΧΡ (1) Επικαιρότητα (1) Εργάτης πεύκου (1) ΖΑΧΑΡΟΖΥΜΑΡΟ (1) ΖΟΜΠΥ (1) ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ (1) ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΕΣ ΚΥΨΕΛΕΣ (1) ΖΩΗ ΣΤΗ ΦΥΣΗ (1) Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ (1) Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ (1) Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ (1) Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΜΟΥ (1) ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ (1) ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ (1) ΘΕΡΜΟΚΥΨΕΛΗ ΒΕΕΒΟΧ (1) ΘΥΡΙΔΑ (1) Θερμοβάρ (1) ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ (1) ΙΤΑΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ (1) ΚΌΣΜΗΜΑ (1) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ (1) ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ (1) ΚΕΝΤΡΑ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ (1) ΚΕΡΑΛΟΙΦΗ (1) ΚΕΡΙ (1) ΚΗΡΟΓΟΝΟΙ ΑΔΕΝΕΣ (1) ΚΟΤΕΤΣΙ (1) ΚΤΙΣΙΜΟ ΚΟΜΠ (1) ΚΥΨΕΛΗ ΚΤΙΣΤΗ (1) ΚΥΨΕΛΗ ΠΗΛΙΝΗ (1) Κωστας Χαραλάς (1) ΛΙΩΣΙΜΟ ΚΕΡΙΟΥ (1) ΜΑΚΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ (1) ΜΕΛΙΣΣΟΒΟΣΚΕΣ (1) ΜΕΛΙΣΣΟΚΗΠΟΣ (1) ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟ ΒΗΜΑ (1) ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ (1) ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟ ΦΟΡΕΙΣ (1) ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ (1) ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ (1) ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΙΟΥΛΙΟΥ (1) ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΜΑΡΤΙΟΥ (1) ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ (1) ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ (1) ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ (1) ΜΕΞΙΚΟ (1) ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΚΥΨΕΛΗΣ (1) ΜΥΘΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΗΡΩΕΣ (1) ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ (1) Μανίκης (1) Μελίσσια κι άνθρωπος (1) Μελίχρυσος (1) ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ (1) ΝΤΑΝΤΑΝΤ (1) Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ (1) Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ (1) Ο ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ (1) ΟΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ (1) ΟΡΕΣΤΑΔΑ (1) ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ (1) ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗΣ ΟΔΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ (1) ΠΑΡΑΣΙΤΑ (1) ΠΗΛΙΝΑ ΣΚΕΥΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ (1) ΠΗΛΙΝΗ ΚΥΨΕΛΗ (1) ΠΗΛΙΝΗ ΚΥΨΕΛΗ ΚΑΘΕΤΗ (1) ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΘΕΡΜΟΚΥΨΕΛΗ APIMAYE (1) ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΥΨΈΛΗ (1) ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΥΨΕΛΗ (1) ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΕΚΝΟΣΕΤ (1) ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ (1) ΠΟΤΙΣΤΡΑ ΜΕΛΙΣΣΏΝ ΤΕΚΝΟΣΕΤ (1) ΠΡΟΠΑΛΟΙΦΗ (1) ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ (1) ΠΡΩΤΟΓΟΝΗ ΚΥΨΕΛΗ (1) ΠΡΩΤΟΕΛΛΗΝΕΣ (1) Περιοδικά μελισσοκομίας (1) ΡΟΛΟΙ (1) ΣΕΡΣΕΛΟΙ (1) ΣΕΡΣΕΝΙΑ (1) ΣΙΚΕΛΙΑ (1) ΣΤΕΝΣΙΛ (1) ΣΤΟΧΟΙ (1) ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (1) ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΠΡΟΠΟΛΗΣ (1) ΣΥΝΤΑΓΗ ΒΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΠΟΛΗΣ (1) ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΡΟΠΑΛΟΙΦΗΣ (1) ΣΥΣΤΗΜΑ ΖΕΝΤΕΡ (1) ΣΦΗΚΕΣ (1) ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ (1) ΤΑΙΝΙΕΣ (1) ΤΑΜΠΕΛΑ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥ (1) ΤΑΜΠΕΛΙΤΣΑ ΜΕΛΙΣΣΟΚΗΠΟΥ (1) ΤΕΧΝΗΤΗ ΣΜΗΝΟΥΡΓΙΑ-ΚΟΨΙΜΟ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ- (1) ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ (1) ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗΣ (1) ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΦΕΣΜΟΥ ΣΕ ΚΥΨΕΛΗ (1) ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΦΥΛΟΥ ΚΕΡΙΟΥ ΣΕ ΠΛΑΙΣΙΟ (1) ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΣ (1) ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ (1) ΥΠΟΔΟΜΗ (1) ΥΨΕΛΙ (1) ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ (1) ΦΙΛΟΤΕΛΙΣΜΟΣ (1) ΦΙΝΛΑΝΔΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ (1) ΦΟΡΗΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ (1) ΦΩΛΙΑ ΠΟΥΛΙΩΝ (1) ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΝΟΜΟ (1) ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ (1) ΧΕΙΡΙΣΜΌΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΥ ΦΟΡΤΗΓΟΥ (1) ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ (1) ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ (1) ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΚΕΡΙ (1) ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΚΥΨΕΛΕΣ (1) ανακαλύψεις (1) αρρώστιες (1) ασκοσφαίρωση (1) ασφάλεια (1) βαμβακίαση πεύκου (1) βασιλισσοκελιά (1) βιολογική μελισσοκομία (1) βιοποικιλοτητα και απειλές (1) γλυκά (1) διατροφικά σκάνδαλα (1) εγκλωβισμός βασίλισσας (1) εκθέσεις-συνέδρια (1) εκλογές (1) εντατική γεωρία (1) εξ (1) επίκαιρα (1) εργαστήριο μελισσοκομικό (1) η μελισσοκομία (1) η παριζιάνικη κυψέλη (1) καθαρισμός εργαλείων (1) καυσιμο νερό (1) κινηματογράφος (1) κυψέλη επίδειξης Οντάριο (1) κυψελίδιο (1) κόψιμο μελισσιού (1) μέλισσα και περιβάλλον (1) μήνας του μέλιτος (1) μελισσοκομική ορολογία (1) μελισσοκομική χλωρίδα (1) μελισσοφάγος (1) μελιτογόνα έντομα (1) μελόκρασο (1) μικρό εργαστήρι της μέλισσας (1) μινιμαλιστική κυψέλη (1) μοντέλο πρόγνωσης μελιτοεκκρίσεων (1) μύγες και μέλι (1) νέοι μελισσοκόμοι (1) νομαδική κυψέλη (1) νοσεμίαση (1) ο επιγειος παράδεισος (1) οι τροφοδότες μου (1) οικονομία (1) παράσιτα (1) πελίτι (1) πλαστική κυψέλη beehive (1) πλαστική κυψέλη Τεκνοσέτ (1) ποιότητα (1) προιόντα κυψέλης (1) σερσένι (1) σκαθάρι (1) συνταγές με μέλι (1) συνταγή ζαχαροζύμαρου (1) σφήκα (1) σύστημα Αριστέας (1) τα προϊόντα της μέλισσας (1) ταυτοποίηση (1) τιμοκατάλογος Ελληνικός (1) το εργαστήριο μου (1) τσιμεντένια κυψέλη:Μέλοικος (1) φαρμακείο σπιτιού (1) φουτουριστική κυψέλη (1) φυσική καλλιέργεια (1) φωτογραφία (1)

Η ευτυχία του να είσαι Έλληνας και η δυστυχία του να μην είσαι

Η ευτυχία του να είσαι Έλληνας και η δυστυχία του να μην είσαι
κάντε κλίκ για ανάγνωση του πλήρους έργου