Credit: Anna Stockwell |
2 ¼ φλιτζάνια για κάθε χρήση αλεύρι
1 κουτ. μαγειρική σόδα
½ κουταλάκι του γλυκού. αλάτι
1 φλιτζάνι (2 ραβδιά) ανάλατο βούτυρο, μαλάκωσε
1 ½ φλιτζάνια λευκή ζάχαρη
3 κουταλιές της σούπας. μέλι
2 αυγά
2 κουτ. εκχύλισμα βανίλιας
2 φλιτζάνια γλυκόπικρη κομματάκια σοκολάτας, ή ψιλοκομμένο γλυκόπικρη σοκολάτα
ΟΔΗΓΙΕΣ
1. Ζεσταίνετε το φούρνο σε 180C.
Σε ένα μικρό μπολ, ανακατέψτε το αλεύρι, τη σόδα και το αλάτι.
Σε ένα μεγάλο μπολ, κρέμα γάλακτος μαζί το βούτυρο, τη ζάχαρη, το μέλι, τα αυγά και τη βανίλια.
Σταδιακά προσθέστε τα ξηρά συστατικά έως ότου διαμορφωθεί μια ζύμη.
Ανακατέψτε τη σοκολάτα τριματισμένη μικρά κομμάτια λίγο μεγαλύτερα από σταφίδες.
2. Στάξτε μία-μία κουταλιά της σούπας ζύμη σε φύλλο μπισκότων στρωμένο με λαδόκολλα.
Ψήστε για 8-9 λεπτά, γυρίστε τα φύλλα μπισκότων μετά από 5 λεπτά.
Αφήστε να κρυώσουν σε ένα ράφι σχάρα. Τα μπισκότα θα κρατήσει φρέσκα ένα αεροστεγές δοχείο έως και για 2 εβδομάδες.
πηγή: http://www.saveur.com/article/Recipes/Honey-Chocolate-Chip-Cookies-Recipe?cmpid=fb
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου