Μεγαλώνοντας στη φάρμα της οικογένειάς του στη βορειοδυτική Πενσυλβάνια, ο Zeke Freeman κατάφερε να αποκτήσει μια εκτίμηση για τα ντόπια φρούτα και λαχανικά και την πλούσια κληρονομιά της βιοτεχνικής παραγωγής τροφίμων.
Ως ενήλικας, γύρισε το πάθος του για την προετοιμασία των τροφίμων για την οικογένεια και τους φίλους σε μια πλήρους απασχόλησης επιδίωξη του στη μαγειρική τέχνη.
Το 1989, ο Freeman είναι εγγεγραμμένος στο Πανεπιστήμιο της Μοντάνα Σχολής Διοίκησης & Γαστρονομικές Τέχνες, και μετά την απόκτηση του πτυχίου, μεταφέρθηκε στη Γαλλία για να συνεχίσει τις σπουδές του στην Ξενοδοχειακή Σχολή της Γκρενόμπλ. Ενώ στη Γαλλία, εργάστηκε υπό τη διεύθυνση του Alain Ducasse, ο διεθνούς φήμης σεφ γνωστή για τη μοναδική ερμηνεία του της μεσογειακής κουζίνας.
Μετά από δύο χρόνια στη Γαλλία και σε συνεργασία με την εκμάθηση από καταξιωμένους διεθνείς σεφ, Φρίμαν μεταφέρθηκε πίσω στις Ηνωμένες Πολιτείες και άρχισε να εργάζεται ως αγοραστής για Dean & Deluca στη Νέα Υόρκη.
Για την επίτευξη του: "εκλεκτά τρόφιμα για την αριστοκρατική λιανική πώληση", ο Freeman ανακάλυψε τα προιόντα "Κυψέλη, Bee Products, Inc," της οποίας ο ιδρυτής, Ann Becker, ήταν ενδιαφερόμενος για την πώληση μονοποικιλιακού μελιού .
Το σύνολο των μονοποικιλιακών μελιών που προωθεί ο ΖΕΚΕ στα καλύτερα καταστήματα της Αμερικής και μέσω της ιστοσελίδας του beeraw.com |
Σύνολο δέκα μικρών δοχείων των 100 γρ για γευσιγνωσία |
Συνταγή με μέλι Ζέκε νο1 |
Συνταγή με μέλι Ζέκε Νο 2 |
Συνταγή με μέλι Ζέκε Νο 3 |
Η Εργασία ως σύμβουλος, στα μέλια Φρίμαν με επανασυσκευασία στην "Κυψέλη" και σαφή, ρετρό-εμπνευσμένα γυάλινα βάζα, κερδίζοντας την αναγνώριση στο μητροπολιτικό σπίτι του τη Νέα Υόρκη φτάνοντας στο Top 100.
Το 2005, ο Freeman απέκτησε την κυριότητα πλειοψηφία των μελισσοκομικών προϊόντων Κυψέλης, σε συνεργασία με τον Sam Yocum, φωτογράφο και σχεδιαστή. Freeman και Yocum για την επανενεργοποίηση της εταιρείας σύμφωνα με το σημερινό της όνομα: Μέλισσα ακατέργαστο μέλι.
Σήμερα, διαχειρίζεται αποκλειστικά ο Freeman την εταιρεία, και έχει επεκταθεί η διανομή μέσω διαδικτύου από την ιστοσελίδα του 'Μέλισσα Raw', κάνοντας συσκευασίες μόνο με μέλι μονής ποικιλίας και αποστολές μελιού σε ολόκληρη τη χώρα [Αμερική].
Προωθεί επίσης ενεργά τη σημασία της αμερικανικής οικογενειακής μελισσοκομικής επιχείρησης για να εκπαιδεύσει το κοινό για τη μελισσοκομία και της ζωτικής σημασίας της και το ρόλο της στη γεωργία.
Ο Freeman έχει δεσμευθεί να στηρίξει τους αμερικανούς βιοτέχνες μελισσοκόμους, εξασφαλίζοντας ότι λαμβάνουν πριμοδότηση στη τιμή για ένα προϊόν υψηλής ποιότητας.
πηγή
http://beeraw.com/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου